Gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in Roermond en in een straal van 60 km.

Onze dakbedekkingen zijn van de beste kwaliteit en worden geprepareerd te Roermond.

Of u nou een carport of een luifel wilt, Dakspecialist Limburg heeftdakbedekkingen in Roermond voor u paraat staan. Een keur aan ontwerpen, snel geleverd en professioneel vervaardigd in onze eigen fabriek. Producten waar u lange tijd van kunt genieten. Producten waar functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen. Wij hebben de volgende producten voor u:

Lood- en zinkwerken

Lood- en zinkmaterialen zijn lastig te bewerken, Dakspecialist Limburg te Roermond heeft ruime ervaring met de aanleg van lood- en zinkmaterialen. Dakspecialist Limburg heeft de expertise om de eigenschappen van het metaal en de diverse soorten hiervan te berwerken, wij kunnen u hier tevens alles over vertellen.

Dakkapellen

Wij leveren alle soorten en maten dakkapellen, wij installeren deze bij u in 1 dag en dragen zorg voor een goede afwerking hiervan, zowel binnen- als buitenhuis. Mocht u besluiten om uw groeiende ruimtebehoefte in te vullen met een dakkapel, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij leggen graag alle mogelijkheden aan u uit. Wij leveren hoge kwaliteit dakbedekkingen en komen graag bij u langs in Roermond en omstreken.

Carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Wij regelen het voor u. Geen vogelpoep of andere vervelende ‘ongelukjes’ die uw auto blijvende schade kunnen berokkenen. Met onze carports bent u ervan verzekerd dat uw auto lang goed en schoon blijft. En wist u dat een carport ervoor zorgt dat uw auto vorstvrij blijft in de winter? Handig en zo bespaart u veel tijd. Laat Dakspecialist Limburg uit Roermond uw auto beschermen met een van onze carports. Wij hebben diverse ontwerpen en onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van onze dakbedekkingen.

Terras

Terrasoverkappingen geven iedere woning een stijlvolle meerwaarde. En u zult het de laatste tijd wel hebben gezien, maar terrasoverkappingen zijn helemaal van deze tijd. Wij kunnen in verschillende uitvoeringen leveren. Wilt u een eigen ontwerp? Dat kan ook. U kunt met een van onze ontwerpers een plan maken dat volledig aansluit bij uw specifieke wensen. Geef uw huis een gezicht met onze prachtige terrasoverkappingen. Op maat gemaakt!

 

Luifel

Maak van uw entree een belevenis. Uw entree is immers het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Onze luifels zijn niet alleen stijlvol maar bieden ook de nodige bescherming tegen het ruwe Nederlandse klimaat. Wij hebben alle maten, ontwerpen en vormen voor u op voorraad. En luifels zijn opvallend makkelijk in het onderhoud.

Rokersruimte

Het beleid voor rokers wordt elke dag strenger. Echter, er zullen altijd mensen zijn die het roken van een sigaret heerlijk vinden. Geef deze mensen een ruimte waar zij in alle rust kunnen zitten en genieten. Onze rokersruimten zijn uitgerust met de beste ventilatiesystemen en zien er daarbij gezelliger uit dan de meeste andere rokersruimten. En om nou uw ingang als openbare asbak te bestempelen staat ook niet zo netjes. Wij zorgen ervoor dat u een ruimte hebt waardoor de rest netjes en schoon blijft.

 

Windschermen

Lekker buiten zitten. Alleen is die wind een beetje vervelend als u bijvoorbeeld rustig uw krant wilt lezen. Onze windschermen zorgen ervoor dat u alleen nog maar de zon voelt. In alle maten en soorten en volledig op maat gemaakt.

 

Timmerwerken

Mocht u een speciale timmerklus in gedachte hebben, dan zullen wij u graag helpen en adviseren hoe u deze het best kan laten uitvoeren. Wij werken met de beste materialen waardoor u verzekert bent van top-kwaliteit materialen. Wij voeren verschillende soorten timmerwerken uit zowel voor het interieur als het exterieur. Denk bij interieur klussen aan: badkamers, keuken, trappen, kasten, deuren en kozijnen. Timmerwerken aan het exterieur heeft u hierboven kunnen lezen. Tevens leveren wij ook maatwerk, dus mocht u speciale wensen hebben dan kunnen wij dit in overleg met u altijd uitvoeren.