Gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Dakspecialist Limburg is een vertrouwd adres voor al uw carports, terrassen, luifels, rokersruimten, dakkapellen, lood-en zinkwerken, timmerwerken, isolatie- en dakbedekkingen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij zijn als ervaren dakdekker uit Roermond zijn specialist op het gebied van carports, terrasoverkappingen, luifels en erfafscheidingen. Onze dakdekkers zijn al jaren van groot belang op het gebied van overkappingssystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Wat onze producten kenmerkt en onderscheidt zijn de gegarandeerde kwaliteit, veiligheid en oog voor praktische details. Een overkapping moet aan diverse strenge eisen voldoen en volgens specifieke technische processen worden gemonteerd. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat alles conform de afspraken en normen wordt gerealiseerd. Ons team volgt dan ook diverse na- en bijscholingstrajecten om op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkeling met betrekking tot dit speciale vakgebied.

Topmateriaal, een team van specialisten en de laatste technieken, dat is wat u van Dakspecialist Limburg uit Roermond mag en kunt verwachten.

De bedekking van onze systemen bestaat uit gehard veiligheidsglas in diverse kleuren en eventueel uitgebreid met een zonwerende functie. Het voornaamste voordeel dat Dakspecialist Limburg u kan bieden is dat wij onze eigen adviseurs in dienst hebben die u kunnen voorzien van gedegen advies. Wij werken daarbij volledig autonoom, waardoor wij onze prijzen opvallend laag kunnen houden. Vervaardigd in onze eigen fabriek, gemonteerd door onze eigen mensen en geadviseerd door onze eigen adviseurs. Dat is 360 graden van perfecte servicegerichthheid die wij als dakdekker te Roermond bieden.

 

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.